Renovation Award Winner 201 External evening shot showing three levels and pool area in the foreground

Coles Residence


Builder
Nathan Verri Pty Ltd.

Designer
Nathan Verri Pty Ltd. & Driscoll Carvey

Photographer
Brad Newton & Jasmine Axon Photography

Location
Port Douglas, Qld

Major Features
Custome Engineered Bifold Doors, With Integrated Louvers And Screens

Three-Level Lift


This executive 3 story Hampton's style residence is the result of a renovation project like no other!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
What was a 4 bedroom, 3 bathroom mixed style home is now an elegant 5 bedroom, 6 bathroom residence with 3 outdoor entertaining areas and additional level that were created during this 8 month project.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

For a comprehensive summary of features scroll to the scroll to the bottom of the image collection.


 

New white kitchen with island bench, three stools and three hanging pendant lights Complete renovation to bathroom white with green subway tiles and niches Completely renovated entrance with stairs and new lift

 

Complete renovation in Port Douglas - New Pool Area in the evening  

 

We love:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• The three-level lift to allow easy access to all areas of this large residence⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• The louvered windows throughout⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• The custom engineered bifold doors, sills and screening system, allow the home to capture the beautiful views and tropical breeze⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• The pool shell was totally refurbished with mosaic waterline tiles and Noosa blend pebble ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• The soft coloured subway tiles and built in cabinetry throughout